Business discovery

Te weining innovatie?

Wij zijn specialisten in het helpen van ondernemingen die in financiële problemen verkeren of dreigen te komen. 

De ervaring die wij daarbij hebben opgebouwd maakt dat wij een scherp oog hebben ontwikkeld voor wat kansrijk is binnen een onderneming en hoe activiteiten die niet sterk zijn om te vormen tot serieuze winstbijdragers. Iets dat niet alleen van belang is voor ondernemingen in zwaar weer.

Ook ondernemingen die goed renderen en groeien, hebben baat om periodiek de activiteiten tegen het licht te houden teneinde de bedrijfsvoering verder te optimaliseren, nieuwe producten aan bestaande klanten te bieden of juist met bestaande producten nieuwe markten te betreden. In overeenstemming met wat de ondernemer werkelijk wenst stellen we de strategie van de onderneming opnieuw vast te stellen.

Groeiende ondernemingen hebben bovendien ook een groeiende behoefte aan kort geld voor werkkapitaal en lang geld voor investeringen en overnames. Een goede presentatie van de onderneming en de geldvraag bij de partij leggen die dat tegen de minste kosten kan bieden is daarbij essentieel.

Dit noemen wij “corporate discovery”, het helpen ontdekken en benutten van het volledige potentieel van ondernemer en onderneming.